Fietsbel Bella Design Mini - groen
  • -12%
Fietsbel Bella Design Mini - groen

Fietsbel Bella Design Mini - groen

Tijdelijk uitverkocht
1,93 € 2,19 -12%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De Fietsbel Bella Design Mini - groen is een must-have accessoire voor elke fietsliefhebber. Met zijn unieke design en groene kleur voegt deze bel niet alleen functionaliteit toe aan je fiets, maar ook een vleugje stijl.

Deze fietsbel is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. De bel heeft een doorsnede van ø36 mm, waardoor hij opvalt op je fietsstuur en ervoor zorgt dat je goed hoorbaar bent voor andere weggebruikers.

De Fietsbel Bella Design Mini - groen is eenvoudig te monteren op een fietsstuur met een standaard diameter van ø22,2 mm. Dankzij de stevige bevestiging blijft de bel stevig op zijn plaats, zelfs tijdens hobbelige ritten.

Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze fietsbel ook een esthetische waarde. Het groene kleurenschema geeft een frisse en levendige uitstraling aan je fiets. Het stijlvolle design van de bel zal zeker de aandacht trekken en je fiets een unieke uitstraling geven.

Of je nu een fanatieke fietser bent die dagelijks lange ritten maakt, of gewoon af en toe een ontspannen fietstochtje maakt, de Fietsbel Bella Design Mini - groen is een essentieel accessoire dat niet mag ontbreken.

Productdetails

Merk
MERKLOOS
Kleur
Groen
Artikelnummer
5250110
Fabrikantcode
5250110
EAN
8711293462612
Product toegevoegd aan verlanglijst