Kettingkast Gazelle Linea 2 lang - glanzend zwart
  • -13%
Kettingkast Gazelle Linea 2 lang - glanzend zwart

Kettingkast Gazelle Linea 2 lang - glanzend zwart

Tijdelijk uitverkocht
47,81 € 54,95 -13%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De kettingkast van de Gazelle Linea 2 lang is een essentieel accessoire voor je fiets. Met zijn glanzend zwarte afwerking voegt het niet alleen stijl toe aan je fiets, maar biedt het ook bescherming aan je ketting en tandwielen.

Deze kettingkast is speciaal ontworpen voor de Gazelle Linea 2 lang en past perfect bij het design van de fiets. Het geeft een gestroomlijnde uitstraling aan je fiets en zorgt ervoor dat je ketting en tandwielen beschermd zijn tegen vuil, vocht en andere externe invloeden.

De glanzend zwarte kleur van de kettingkast geeft je fiets een moderne en luxe uitstraling. Het is een tijdloos ontwerp dat perfect past bij elke stijl en elke fiets. Of je nu een sportieve fiets hebt of een stadsfiets, deze kettingkast voegt een vleugje elegantie toe aan je rijervaring.

De kettingkast is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is. Het beschermt je ketting en tandwielen tegen slijtage en verlengt daarmee de levensduur van je fiets. Daarnaast helpt het ook om de ketting soepel te laten lopen, waardoor je een soepele en efficiënte fietstocht hebt.

Met de Gazelle Linea 2 lang kettingkast hoef je je geen zorgen te maken over vuil en modder die je ketting kunnen beschadigen. Het houdt je ketting en tandwielen schoon en vrij van vuil, waardoor je fietsprestaties worden geoptimaliseerd en je minder onderhoud hoeft uit te voeren.

Deze kettingkast is eenvoudig te monteren en past perfect op je Gazelle Linea 2 lang. Met de meegeleverde instructies kun je het zelf installeren zonder enige moeite. Het ontwerp maakt gebruik van sterke bevestigingspunten om ervoor te zorgen dat de kettingkast stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens ruige ritten.

Kortom, de kettingkast van de Gazelle Linea 2 lang is niet alleen een functioneel accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je fiets. Het biedt optimale bescherming aan je ketting en tandwielen, terwijl het tegelijkertijd een vleugje elegantie toevoegt aan je fiets.

Productdetails

Merk
GAZELLE
Kleur
Zwart
Maat
28"
Artikelnummer
350645
Fabrikantcode
5161001000001
EAN
8717118515808
Product toegevoegd aan verlanglijst