Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.02-I Campagnolo Cart
  • -24%
Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.02-I Campagnolo Cart

Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.02-I Campagnolo Cart

Tijdelijk uitverkocht
53,16 € 69,95 -24%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De CYCLUS Snap-in afnemer trapas SN.02-I Campagnolo Cart is een hoogwaardig gereedschap dat onmisbaar is voor het verwijderen en monteren van trapassen. Met zijn compatibiliteit met verschillende 4-zijdige trapassen zoals CAMPAGNOLO, MICHE en STRONGLIGHT, biedt deze afnemer veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Om optimaal gebruik te maken van dit functionele stuk gereedschap, is het aan te raden om ook de houder art. nr.:7202750 te gebruiken, evenals eventuele extra componenten zoals een adapter of gids indien nodig. Het gebruik van de snap.in draadgeleider SN-70-F (Art.-No.: 7202770) wordt ook sterk aanbevolen.

Met de combinatie van de houder, trekker en de juiste geleider, kunt u de trapas vakkundig verwijderen en monteren zonder zorgen over wegglijden of kantelen. Dit zorgt voor een efficiënte en probleemloze ervaring.

Een ander voordeel van de CYCLUS Snap-in afnemer trapas SN.02-I Campagnolo Cart is dat het ook compatibel is met andere tools in de snap.in-familie. Dit betekent dat u dit gereedschap kunt gebruiken in combinatie met andere hoogwaardige CYCLUS gereedschappen om aan al uw behoeften te voldoen.

Als het gaat om het gebruik van de CYCLUS Snap-in afnemer trapas SN.02-I Campagnolo Cart, is het belangrijk om rekening te houden met het draaimoment dat door de fabrikant is opgegeven voor elk binnenlager. Dit zal ervoor zorgen dat u het gereedschap op de juiste manier gebruikt en schade aan de trapas voorkomt.

Al met al is de CYCLUS Snap-in afnemer trapas SN.02-I Campagnolo Cart een betrouwbaar en veelzijdig gereedschap dat perfect is voor professioneel gebruik.

Productdetails

Merk
CYCLUS
Kleur
Zilver
Artikelnummer
285586
Fabrikantcode
77202702
EAN
8590831434218
Product toegevoegd aan verlanglijst