Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.13-I Sram DUB
  • -25%
Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.13-I Sram DUB

Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.13-I Sram DUB

Tijdelijk uitverkocht
56,21 € 74,95 -25%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.13-I Sram DUB is het perfecte gereedschap om je trapas te verwijderen en te installeren. Met zijn compatibiliteit met SRAM DUB SN.13-I, biedt deze trapastrekker de functionaliteit die je nodig hebt voor een soepele werking van je fiets.

Wat dit gereedschap nog handiger maakt, is dat het deel uitmaakt van het snap.in systeem van Cyclus Tools. Dit betekent dat je het eenvoudig kunt bevestigen aan de houder art.nr.:7202750, waardoor je een stevige en stabiele grip hebt tijdens het gebruik.

Om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt, raden we je aan om extra onderdelen zoals een adapter of een geleider aan te schaffen. Deze accessoires kunnen je helpen bij specifieke trapasinstallaties en ervoor zorgen dat je elk project succesvol kunt voltooien.

Belangrijk is om op te merken dat het aanhaalmoment voor elke trapasmontage door de fabrikant wordt gespecificeerd. Dit betekent dat je rekening moet houden met de specifieke instructies en aanbevelingen van SRAM DUB SN.13-I bij het installeren van je trapas.

Kortom, de Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.13-I Sram DUB is een betrouwbaar en handig gereedschap dat je helpt bij het verwijderen en installeren van trapassen. Met zijn compatibiliteit met SRAM DUB SN.13-I en de mogelijkheid om te worden bevestigd aan de houder art.nr.:7202750, biedt dit gereedschap de functionaliteit en stabiliteit die je nodig hebt.

Productdetails

Merk
CYCLUS
Kleur
Zwart
Artikelnummer
285597
Fabrikantcode
77202713
EAN
8590831434614
Product toegevoegd aan verlanglijst