GPS Fietscomputer Sigma ROX 4.0 GPS HR + CADANS set met overclamp Butler stuurhouder - zwart
  • -12%
GPS Fietscomputer Sigma ROX 4.0 GPS HR + CADANS set met overclamp Butler stuurhouder - zwart

GPS Fietscomputer Sigma ROX 4.0 GPS HR + CADANS set met overclamp Butler stuurhouder - zwart

Tijdelijk uitverkocht
184,76 € 209,95 -12%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De GPS Fietscomputer Sigma ROX 4.0 GPS HR + CADANS set met overclamp Butler stuurhouder - zwart is de perfecte metgezel voor al je trainingsritten. Met zijn indrukwekkende 30 functies en gebruiksvriendelijkheid kun je je volledig concentreren op het plezier van het fietsen.

Het extra grote display van de ROX 4.0 GPS zorgt ervoor dat je belangrijke gegevens zoals hoogteprofiel, snelheid, afstand en trainingstijd duidelijk en betrouwbaar kunt aflezen. Dankzij de turn-by-turn aanwijzingen via komoot, de koppeling met je E-bike en de mogelijkheid om verbinding te maken met externe sensoren, is deze fietscomputer klaar voor elk avontuur.

Het contrastrijke display van de ROX 4.0 GPS is uitgerust met extra grote cijfers en heeft een innovatieve Red Circle rechtsboven in het display. Deze gekleurde achtergrond biedt een hoogwaardige weergave van je trainingsdata.

Met de SIGMA RIDE App kun je de individuele weergave van het display aanpassen. Je kunt tot zes displays instellen met elk drie waarden. De actuele snelheid en tijd worden permanent op het display weergegeven, zodat je altijd direct toegang hebt tot essentiële informatie.

De ROX 4.0 fietscomputer kan eenvoudig en draadloos op het stuur worden gemonteerd, zonder gedoe met bekabeling en sensoren. Als je wilt, kun je extra sensoren toevoegen om je snelheid, hartslag en trapfrequentie te meten. Met behulp van GPS en GLONASS geeft de ROX 4.0 binnen enkele seconden je positie aan, zodat je direct kunt beginnen met je fietsrit.

Een uniek kenmerk van de ROX 4.0 is de geïntegreerde luchtdruksensor, waarmee je betrouwbare hoogte-informatie kunt krijgen. Deze sensor biedt ook stijgingspercentage en hoogtemeters, en maakt een nauwkeurige registratie van je route mogelijk. Je kunt zelfs een grafisch hoogteprofiel oproepen op de ROX 4.0.

De ROX 4.0 kan worden gekoppeld met de komoot app, waardoor je turn-by-turn aanwijzingen op het display kunt ontvangen zonder dat je je smartphone uit je zak hoeft te halen. De Red Circle op het display toont de afstand tot de volgende afslag middels gekleurde balken, en geeft ook de resterende afstand aan.

De ROX 4.0 is ook compatibel met E-bikes. Je kunt verbinding maken met het compatibele E-bike-systeem en de actuele stand van de trapondersteuning, accustatus, verlichting en andere gegevens op het display bekijken. Controleer op de website van Sigma Sport of jouw E-bike compatibel is met de ROX 4.0.

Als je nog meer gegevens wilt verzamelen of waarden met een hogere nauwkeurigheid wilt meten, kun je externe sensoren zoals snelheids-, hartslag- en trapfrequentiesensoren verbinden met de ROX 4.0 via ANT+ en BLE. In onze webshop vind je accessoiresets met verschillende sensoren voor je ROX 4.0.

Met de SIGMA RIDE App kun je je trainingsgegevens via BLE overdragen naar je smartphone, je trainingsgegevens verzamelen en je favoriete displayweergaven snel en eenvoudig instellen. Met de LIVE functie van de SIGMA RIDE app kun je de belangrijkste data en statistieken in realtime op je smartphone bekijken en gemakkelijk evalueren.

Registreer je gegevens met de GPS fietscomputer en analyseer ze direct in de live weergave van de SIGMA RIDE App. Tijdens je rit kun je eenvoudig je individuele displayweergaven aanpassen. Met de Smart Notifications blijf je ook tijdens het fietsen verb

Productdetails

Merk
SIGMA
Kleur
Zwart
Type
Draadloos
Artikelnummer
309462
Fabrikantcode
01064
EAN
4016224010646
Product toegevoegd aan verlanglijst