Schwalbe's Fair Rubber banden

De Schwalbe Pick-Up cargoband en de Marathon E-Plus, gespecialiseerd in E-bikes, zijn pioniers in het gebruik van fair trade caoutchouc in fietsbanden. Schwalbe heeft zich aangesloten bij Fair Rubber e.V., een organisatie die de caoutchouc-tappers aan het begin van de waardeketen ondersteunt. Hoewel 70 procent van het wereldwijd verhandelde natuurlijke rubber wordt gebruikt in de bandenindustrie, is Schwalbe tot op heden de eerste en enige bandenfabrikant die zich heeft aangesloten bij Fair Rubber e.V.

Read more
Algemeen

Hoe maak je een MTB schoon?

Je fiets is een verzameling bewegende delen. Wanneer ze worden blootgesteld aan modder, vuil en puin beginnen deze onderdelen te slijten. Een regelmatig onderhoudsschema (maandelijks, wekelijks of vaker, afhankelijk van je rijgedrag) is belangrijk. Als je veel tijd doorbrengt met rijden in natte, modderige omstandigheden, of als je hard, snel en vaak fietst, zul je vaker je fiets moeten schoonmaken.

Read more
How to

Aankoopgids: Een goed fietszadel maakt je rit compleet.

Selle Royal heeft een nieuwe uitstraling geïntroduceerd met focus op productsegmentatie. De Urban Life, All Journeys en Adventure Time lijnen hebben elk een herkenbare kleur, waardoor ze visueel gemakkelijk te onderscheiden zijn. Of je nu een boodschap haalt, koffie drinkt of een toertocht maakt, Selle Royal zadels en accessoires passen perfect bij elk moment. Houd deze nieuwe uitstraling in gedachten om je assortiment en winkel up-to-date te houden!

Read more
Aankoopgids

Aankoopgids: Beste bidonhouder voor je fiets 2024

Als je een bidon (of bidons) gaat gebruiken voor je hydratatie op de fiets, heb je een bidonhouder nodig om hem in te plaatsen. Hoewel de eenvoudigste en goedkoopste bidonhouders hetzelfde werk doen als de premium modellen - je bidon stevig vasthouden en je er gemakkelijk bij kunt wanneer je een drankje nodig hebt - beschouwen veel rijders het als een onderdeel waar kostbare grammen kunnen worden verloren, of overwegen een strakke en moderne houder als toevoeging aan de esthetiek van hun fiets.

Read more
Aankoopgids
Product toegevoegd aan verlanglijst