Blog navigation
 • Aankoopgids: Beste bidonhouder voor je fiets februari 2023
  Aankoopgids: Beste bidonhouder voor je fiets februari 2023
  9 Views

  Als je een bidon (of bidons) gaat gebruiken voor je hydratatie op de fiets, heb je een bidonhouder nodig om hem in te plaatsen. Hoewel de eenvoudigste en goedkoopste bidonhouders hetzelfde werk doen als de premium modellen - je bidon stevig vasthouden en je er gemakkelijk bij kunt wanneer je een drankje nodig hebt - beschouwen veel rijders het als een onderdeel waar kostbare grammen kunnen worden verloren, of overwegen een strakke en moderne houder als toevoeging aan de esthetiek van hun fiets.

  Verder lezen
 • Fiets musthaves voor 2023
  Fiets musthaves voor 2023
  5 Views

  Maak je fiets op order voor het nieuwe jaar met deze musthaves. Producten die je altijd goed kan gebruiken en handig zijn voor veel alle soorten fietsers. 

  Verder lezen
 • Aangepaste verzendtijden Kerst
  Aangepaste verzendtijden Kerst
  18 Views

  We willen u graag informeren over de aangepaste verzendtijden in de aanloop naar de kerstvakantie. We begrijpen dat het wellicht belangrijk voor u is om te weten wanneer u uw bestelling kunt verwachten en daarom hebben we de volgende aangepaste verzendtijden voor u op een rijtje gezet.

  Verder lezen
 • Erop uit!
  Erop uit!
  97 Views

  Het is lente! ’s Ochtends is het weer eerder licht, de temperaturen stijgen en we krijgen steeds meer zin om eropuit te gaan. De lente periode is bij uitstek dé perfecte periode om op uw fiets te stappen. Op deze pagina vindt u accessoires voor de reacreatieve en de sportieve fietser. 

  Verder lezen
 • Hoe maak je een MTB schoon?
  Hoe maak je een MTB schoon?
  140 Views

  Je fiets is een verzameling bewegende delen. Wanneer ze worden blootgesteld aan modder, vuil en puin beginnen deze onderdelen te slijten. Een regelmatig onderhoudsschema (maandelijks, wekelijks of vaker, afhankelijk van je rijgedrag) is belangrijk. Als je veel tijd doorbrengt met rijden in natte, modderige omstandigheden, of als je hard, snel en vaak fietst, zul je vaker je fiets moeten schoonmaken.

  Verder lezen
 • 6 Top tips om 's nachts veilig te fietsen
  6 Top tips om 's nachts veilig te fietsen
  118 Views

  's Nachts rijden kan een plezierige ervaring zijn, maar of je nu op verlichte wegen in de stad of op donkere landweggetjes rijdt, je moet goed voorbereid zijn. Basisprincipes zoals lichten zijn een gegeven, maar er zijn een paar extra stappen die je kunt nemen om veilig te rijden. Wij leggen de beste tips voor een nachtrit graag aan je uit.

  Verder lezen
 • Trapassen, hoe zit dat nu precies?
  Trapassen, hoe zit dat nu precies?
  139 Views

  Een mooie klus is het vervangen van trapassen. Door de enorme variëteit in maten en systemen die er de laatste jaren is ontstaan, ben je echter wel genoodzaakt om eerst even te bestuderen hoe het nu precies zit. Met een “stappenplan” heeft Elvedes het zo makkelijk mogelijk proberen te maken. Jarenlang werd er vooral gekozen voor een BSA-bracket van 68mm breed en daar werd alles op afgestemd. Andere schroefdraad soorten zoals Italiaans of systemen met inslag cups worden ook nu nog maar zelden...

  Verder lezen
 • Aankoopgids: Beste fietsmand voor je fiets 2022
  Aankoopgids: Beste fietsmand voor je fiets 2022
  158 Views

  Voor stadspendelaars en vrijetijdsfietsers is de klassieke fietsmand de stijlvolle en flexibele manier om ladingen en diverse voorwerpen – zoals boodschappen, kleine boodschappen enz. – te vervoeren zonder te investeren in een ingewikkeld fietstassysteem. Ondertussen zullen jongere rijders dol zijn op de mogelijkheid om hun favoriete speelgoed en musthaves mee te nemen tijdens gezinsritten of wanneer ze in de buurt spelen.

  Verder lezen

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.