Is je bestelling niet naar wens?
Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. Stuur binnen deze periode je bestelling retour. Werkt het artikel niet meer? Dan kun je contact met ons opnemen.

Hoe retourneer ik mijn bestelling? 
Om je bestelling te retourneren kun je deze aanmelden via het contactformulier op de contactpagina, kies hier voor optie "ik heb een vraag over een retourzending". Dit dien je te doen door de volgende stappen te volgen.

Stap 1: Meld je retour aan
Zoals hierboven aangegeven dien jij je retour aan te melden via ons contactformulier. Gebruik bij het aanmelden het ordernummer dat in de bestel bevestiging email staat. 

Let op: Retourneren is op eigen kosten zoals vermeld staat in onze algemene voorwaarden. 

Stap 2: Verpak je retourzending
Zorg ervoor dat alle artikelen worden geretourneerd in de originele verpakking. Komt je bestelling beschadigd of gebroken bij ons aan dan kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Wij zullen contact met je opnemen hierover. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van je pakket. 

Let op: zorg ervoor dat het retourformulier in de doos zit. 

Stap 3. Geef je pakket af
Je kunt het pakket verzenden via elke gewenste vervoerder, bewaar het verzendbewijs goed!

Stap 4. Je geld terug
Nadat wij je retourzending hebben verwerkt in ons magazijn, storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen aan je terug. 

Let op

Indien er een foute levering heeft plaatsgevonden of er is een artikel in aanmerking gekomen voor een garantiekwestie vragen wij u NIET op eigen initiatief de eventuele artikelen te retourneren. 

Graag willen wij u vragen eerst even contact met ons op te nemen over de verdere afhandeling.

Verzendkosten welke betaald zijn zonder overleg en op eigen initiatief zullen daarom ook NIET worden vergoed.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fietsonderdeel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product toegevoegd aan verlanglijst