Selle Royal heeft een nieuwe uitstraling geïntroduceerd, gericht op productsegmentatie, om hun assortiment voor elke gelegenheid beter te benadrukken. Met de introductie van de productlijnen Urban Life, All Journeys en Adventure Time hebben ze elk een unieke en herkenbare kleur gekregen, waardoor ze gemakkelijk visueel te onderscheiden zijn. Of je nu snel even een boodschap moet doen, onderweg bent naar een koffieafspraak of aan een toertocht begint, de zadels en accessoires van Selle Royal passen perfect bij elk moment.

URBAN LIFE
Ultiem comfort voor fietsen in de stad. Elk zadel in deze serie is ontworpen om uw trouwe fietspartner te zijn in de stad, waar de dag u ook brengt. Van korte tochtjes tot lange ritten naar het werk, een combinatie van moderne stijl en betrouwbaarheid, u kunt uit vele modellen kiezen wat u wenst.

ALL JOURNEYS
Deze Selle Royal-producten zijn de beste in de hun klasse, verstelbaar en ideaal voor wie uitsluitend topklasse wil, zowel fietsend in de stad als in afgelegen gebied. In de collectie All Journeys zorgen hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën samen voor ultiem comfort, uitgesproken design en een lange levensduur.

ADVENTURE TIME
Een frisse wind voor elk uitstapje. Of u nu fietst voor de lol, voor de sport of ver weg toertochten maakt, deze serie comfortabele fietszadels is precies goed om u te laten genieten van uw vrije tijd op de fiets. Elk model in deze avontuurlijke collectie is goed geschikt voor lange tochten over verschillende ondergronden. Zo kunt u altijd naar hartenlust de natuur in.

Product toegevoegd aan verlanglijst