Remleiding schijfrem Shimano SM-BH59 1000mm - zwart
    Remleiding schijfrem Shimano SM-BH59 1000mm - zwart

    Remleiding schijfrem Shimano SM-BH59 1000mm - zwart

    Tijdelijk uitverkocht
    24,99
    • Gratis verzending vanaf €50,-
    • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
    • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
    • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
    • Whatsapp klantenservice app ons!

    Omschrijving

    Upgrade je fiets met de hoogwaardige Remleiding schijfrem Shimano SM-BH59 1000mm - zwart. Deze remleiding is ontworpen met de nieuwste technologieën van Shimano en zorgt voor een betrouwbare remprestatie, zodat je altijd veilig en met vertrouwen kunt rijden.

    Het merk Shimano staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en de Shimano SM-BH59-JK remleiding is daar geen uitzondering op. Met de perfecte lengte van 1000 mm past deze remleiding op de meeste fietsen en biedt het de ideale balans tussen flexibiliteit en stijfheid.

    Deze remleiding is speciaal ontworpen voor schijfremmen en is geschikt voor zowel mountainbikes als racefietsen. De zwarte kleur voegt een stijlvolle touch toe aan je fiets en past goed bij elke fietsstijl.

    Dankzij de hoogwaardige materialen en de nauwkeurige constructie biedt de Shimano SM-BH59-JK remleiding optimale remprestaties en betrouwbaarheid. Of je nu op ruw terrein rijdt of op hoge snelheid over de weg gaat, deze remleiding zorgt ervoor dat je op elk moment kunt vertrouwen op je remmen.

    Met de Shimano SM-BH59-JK remleiding kun je genieten van soepele en responsieve remactie. De remleiding is eenvoudig te installeren en past perfect bij Shimano remmen en remhendels.

    Upgrade je fiets met de Remleiding schijfrem Shimano SM-BH59 1000mm - zwart en ervaar de verbeterde remprestaties en betrouwbaarheid.

    Productdetails

    Merk
    SHIMANO
    Kleur
    Zwart
    Artikelnummer
    707001
    Fabrikantcode
    ESMBH59JKL100
    EAN
    4524667688297
    Product toegevoegd aan verlanglijst