Kettingscherm kunststof voor 38-48 tanden - zwart
  • -25%
Kettingscherm kunststof voor 38-48 tanden - zwart

Kettingscherm kunststof voor 38-48 tanden - zwart

Tijdelijk uitverkocht
5,24 € 6,99 -25%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

Kettingscherm kunststof voor 38-48 tanden - zwart

Upgrade je fiets met het Kettingscherm kunststof voor 38-48 tanden - zwart. Dit hoogwaardige kettingscherm is ontworpen om je fietservaring te verbeteren en je rijplezier te vergroten.

Met een hoogte van 230 mm en een lengte van 520 mm biedt dit kettingscherm de perfecte balans tussen bescherming en functionaliteit. Het is gemaakt van duurzaam kunststof, dat zorgt voor een lichtgewicht en sterke constructie.

Dit kettingscherm is speciaal ontworpen om te passen op crankstellen met 38-48 tanden, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan fietsen. Of je nu een mountainbike, racefiets of stadsfiets hebt, dit kettingscherm is de ideale keuze.

Om ervoor te zorgen dat je kettingscherm stevig en veilig blijft zitten, wordt het geleverd met een stalen bevestigingshouder en bevestigingsbout. Dit zorgt voor een eenvoudige installatie en voorkomt dat het kettingscherm tijdens het rijden losraakt.

Het zwarte ontwerp van dit kettingscherm voegt een stijlvolle en moderne uitstraling toe aan je fiets. Het zorgt ervoor dat je fiets er niet alleen goed uitziet, maar ook beschermd blijft tegen vuil, modder en andere externe factoren.

Met het Kettingscherm kunststof voor 38-48 tanden - zwart hoef je je geen zorgen te maken over je ketting die van het crankstel afloopt of vast komt te zitten. Dit kettingscherm biedt optimale bescherming en voorkomt dat je kleding of andere onderdelen van je fiets vuil worden.

Upgrade je fiets vandaag nog met het Kettingscherm kunststof voor 38-48 tanden - zwart.

Productdetails

Merk
MERKLOOS
Kleur
Smoke
Maat
28"
Artikelnummer
350649
Fabrikantcode
M35278201
EAN
0887539021177
Product toegevoegd aan verlanglijst