Schijfremadapter Shimano van PM remklauw naar IS vork/frame
  • -21%
Schijfremadapter Shimano van PM remklauw naar IS vork/frame

Schijfremadapter Shimano van PM remklauw naar IS vork/frame

Tijdelijk uitverkocht
11,84 € 14,99 -21%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

Schijfremadapter Shimano van PM remklauw naar IS vork/frame

Upgrade je fiets met de schijfremadapter Shimano van PM remklauw naar IS vork/frame. Deze adapter is ontworpen om naadloos te passen op jouw Shimano XTR-groep en is specifiek ontworpen voor het modeljaar 2013.

Met een schijfremtype kun je genieten van krachtige en betrouwbare remprestaties, zowel tijdens off-road avonturen als op de weg. Of je nu een ervaren mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar betere remprestaties tijdens je dagelijkse ritten, deze schijfremadapter zal aan je verwachtingen voldoen.

Het achterwiel is de ideale locatie voor deze schijfremadapter. Dankzij de PM remklauwmontage kun je de remklauw stevig bevestigen en ervoor zorgen dat deze stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intense ritten op ruig terrein.

De schijfremadapter is speciaal ontworpen voor IS vorken/frames. Dit betekent dat je de adapter eenvoudig kunt monteren op je bestaande fiets zonder dat je extra aanpassingen hoeft te doen. Het is een kwestie van de juiste bevestigingspunten vinden en de adapter stevig vastzetten.

Met een remdiameter van 160 mm biedt deze schijfremadapter de perfecte balans tussen remkracht en controle. Je kunt vertrouwen op responsieve remprestaties, ongeacht de omstandigheden waarin je fietst.

De bevestigingsschroeven met stopring zorgen ervoor dat de schijfremadapter stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest veeleisende ritten. Je hoeft je geen zorgen te maken over loszittende onderdelen of een wiebelende remklauw - deze adapter is gebouwd om lang mee te gaan.

Upgrade je fiets vandaag nog met de schijfremadapter Shimano van PM remklauw naar IS vork/frame en ervaar de voordelen van betere remprestaties en controle.

Productdetails

Merk
SHIMANO
Kleur
Zwart
Artikelnummer
702323
Fabrikantcode
ISMMAR160PSA
EAN
4524667108153
Product toegevoegd aan verlanglijst