Schijfremadapter van PM remklauw naar PM vork/frame
    Schijfremadapter van PM remklauw naar PM vork/frame

    Schijfremadapter van PM remklauw naar PM vork/frame

    Tijdelijk uitverkocht
    11,99
    • Gratis verzending vanaf €50,-
    • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
    • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
    • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
    • Whatsapp klantenservice app ons!

    Omschrijving

    Met de Schijfremadapter van PM remklauw naar PM vork/frame kunt u een PostMount remklauw veilig monteren op een Postmount voorvork of frame, waardoor u uw remprestaties kunt verbeteren. Deze adapter is speciaal ontworpen voor gebruik met een 203 mm remschijf, waardoor u de kracht en controle krijgt die u nodig hebt tijdens uw ritten.

    Deze adapter is geschikt voor zowel achter- als voorremklauwen en maakt gebruik van de PM bevestiging voor een stevige en veilige montage. Met een PM ophanging/frametype van 180 mm kunt u er zeker van zijn dat deze adapter perfect past bij uw fiets.

    De installatie van deze adapter is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde gereedschappen. Met behulp van de meegeleverde schroeven en stopring kunt u de adapter stevig en veilig bevestigen, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust kunt rijden.

    Met de Schijfremadapter van PM remklauw naar PM vork/frame kunt u genieten van soepel en betrouwbaar remmen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Of u nu een ervaren downhillrijder bent of gewoon op zoek bent naar betere remprestaties tijdens uw dagelijkse ritten, deze adapter is de perfecte toevoeging aan uw fiets.

    Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is deze adapter ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden. U kunt erop vertrouwen dat deze adapter uw remklauw veilig en stevig op zijn plaats houdt, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw rit.

    Kies voor de Schijfremadapter van PM remklauw naar PM vork/frame en ervaar de voordelen van betere remprestaties en controle.

    Productdetails

    Merk
    SHIMANO
    Artikelnummer
    703686
    Fabrikantcode
    ESMMAF203PPMA
    EAN
    4550170506117
    Product toegevoegd aan verlanglijst