Muurhouder voor Maxi-rol (280626)
  • -8%
Muurhouder voor Maxi-rol (280626)

Muurhouder voor Maxi-rol (280626)

Tijdelijk uitverkocht
48,71 € 52,95 -8%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

Muurhouder voor Maxi-rol (280626)

Deze muurhouder voor Maxi-rol (280626) is een handige en praktische oplossing voor het opbergen en gebruiken van grote rollen. Met zijn stevige constructie en gebruiksvriendelijke ontwerp, is deze muurhouder perfect voor professioneel gebruik in verschillende omgevingen, zoals magazijnen, werkplaatsen en garages.

De muurhouder is speciaal ontworpen om een Maxi-rol veilig en toegankelijk te houden. Met zijn verstelbare armen en robuuste bevestigingsmechanisme, zorgt deze muurhouder ervoor dat de Maxi-rol stevig op zijn plaats blijft tijdens gebruik. Dit zorgt voor een moeiteloze afwikkeling van het papier en voorkomt ongewenst afrollen of verspilling.

De muurhouder is gemaakt van duurzaam en corrosiebestendig materiaal, waardoor het bestand is tegen dagelijkse slijtage en langdurig gebruik. Het strakke en moderne ontwerp past goed bij elk interieur en voegt een vleugje professionaliteit toe aan elke ruimte.

De installatie van de muurhouder is eenvoudig en snel. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen en instructies kunt u de muurhouder gemakkelijk aan de muur bevestigen. Het compacte formaat van de muurhouder zorgt ervoor dat het niet veel ruimte inneemt en kan worden geplaatst op elke handige locatie.

Naast zijn functionele eigenschappen, is deze muurhouder ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De verstelbare armen maken het eenvoudig om de Maxi-rol te plaatsen en te vervangen wanneer dat nodig is. Dankzij het slimme ontwerp kunt u het papier moeiteloos afwikkelen zonder gedoe of verspilling.

Of u nu een professionele klusser bent of gewoon behoefte heeft aan een handige oplossing voor het opbergen en gebruiken van grote rollen, deze muurhouder voor Maxi-rol (280626) is de perfecte keuze. Het biedt gemak, duurzaamheid en efficiëntie, waardoor u tijd en moeite bespaart bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Bestel nu de muurhouder voor Maxi-rol (280626) en ervaar het gemak en de functionaliteit die het te bieden heeft. Met deze muurhouder kunt u uw werkruimte georganiseerd houden en uw rollen altijd binnen handbereik hebben.

Productdetails

Merk
EURO
Kleur
Blauw
Artikelnummer
280625
Fabrikantcode
438302
EAN
8718404039305

Related products

Product toegevoegd aan verlanglijst