Simson Trommelrem Binnenkabel universeel 2.25mtr
Simson Trommelrem Binnenkabel universeel 2.25mtr
  • -25%
Simson Trommelrem Binnenkabel universeel 2.25mtr
Simson Trommelrem Binnenkabel universeel 2.25mtr

Simson Trommelrem Binnenkabel universeel 2.25mtr

Tijdelijk uitverkocht
4,88 € 6,50 -25%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De Simson Trommelrem Binnenkabel universeel 2.25mtr is een hoogwaardige kabel die gegalvaniseerd is om een optimale levensduur te garanderen. Met een indrukwekkende lengte van 2.25 meter is deze binnenkabel geschikt voor zowel de voor- als achter trommelrem.

Deze sterke kabel is voorzien van een universele ton- en peernippel aan het uiteinde, zodat hij gemakkelijk kan worden aangesloten. Het enige wat je hoeft te doen, is de nippel die niet van toepassing is af te knippen.

Om de binnenkabel te installeren, steek je deze eenvoudigweg door de buitenkabel en sluit je hem aan op de rem. Vervolgens stel je de rem af en knip je de binnenkabel af op de gewenste lengte.

Bij de aanschaf van de Simson Trommelrem Binnenkabel universeel 2.25mtr ontvang je niet alleen de kabel zelf, maar ook het benodigde montagemateriaal en een handige inbussleutel. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de kabel probleemloos te installeren.

Deze universele binnenkabel heeft een lengte van 2.25 meter, waardoor hij geschikt is voor verschillende trommelremmen. Of je nu een voor- of achterrem wilt aansluiten, met deze binnenkabel zit je altijd goed.

Daarnaast is de kabel gegalvaniseerd, wat betekent dat hij een extra beschermende laag heeft gekregen om corrosie en slijtage tegen te gaan. Hierdoor gaat de kabel langer mee en blijft hij soepel werken, zelfs onder zware omstandigheden.

Kortom, de Simson Trommelrem Binnenkabel universeel 2.25mtr is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, betrouwbare binnenkabel voor zijn trommelremmen.

Productdetails

Merk
SIMSON
Kleur
Zilver
Artikelnummer
S020962
Fabrikantcode
020962
EAN
8711646209628
Product toegevoegd aan verlanglijst