Balhoofdplug Ergotec 1" - zwart
  • -24%
Balhoofdplug Ergotec 1" - zwart

Balhoofdplug Ergotec 1" - zwart

Tijdelijk uitverkocht
2,89 € 3,80 -24%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De "Balhoofdplug Ergotec 1" - zwart is de perfecte slagklauw voor vorkbuizen met een binnendiameter van 22,2 mm. Met zijn stevige aluminium kap en stalen constructie is deze slagklauw duurzaam en betrouwbaar.

Met een gewicht van slechts 25 gram is deze slagklauw lichtgewicht en zal het de prestaties van je fiets niet beïnvloeden. Het is ontworpen om perfect in de vorkbuis te passen, waardoor het een naadloze integratie mogelijk maakt.

Het materiaal van deze slagklauw is een combinatie van staal en aluminium, waardoor het de perfecte balans biedt tussen sterkte en gewicht. De stalen constructie zorgt voor stevigheid, terwijl de aluminium kap bijdraagt aan de lichtheid van het product.

Met een binnendoorsnede van 25,4 mm past deze slagklauw perfect in vorkbuizen van die grootte. Het zorgt voor een stevige en veilige pasvorm, waardoor de kans op losraken of beweging tijdens het rijden wordt geminimaliseerd.

De "Balhoofdplug Ergotec 1" - zwart heeft een stijlvolle zwarte kleur die perfect past bij elke fietsstijl. Het voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan je fiets, terwijl het ook functioneel blijft.

Deze slagklauw is een essentieel accessoire voor elke fietser die op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit. Het zorgt voor een veilige en stevige verbinding tussen de vorkbuis en de rest van de fiets, waardoor je met vertrouwen kunt rijden.

Met de "Balhoofdplug Ergotec 1" - zwart hoef je je geen zorgen te maken over losraken of beweging van de vorkbuis. Het biedt een solide en stabiele basis voor je fiets, waardoor je kunt genieten van soepel en probleemloos rijden.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon geniet van recreatief fietsen, de "Balhoofdplug Ergotec 1" - zwart is een must-have accessoire.

Productdetails

Merk
ERGOTEC
Kleur
Zwart
Artikelnummer
724145
Fabrikantcode
05637000
EAN
4016538004294
Product toegevoegd aan verlanglijst