Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.65-W Brose MTB
  • -17%
Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.65-W Brose MTB

Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.65-W Brose MTB

Tijdelijk uitverkocht
116,16 € 139,95 -17%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.65-W Brose MTB is een essentieel gereedschap voor het monteren en demonteren van de borgmoeren van Brose E-bike motoren. Het gebruik van deze borgmoerverwijderaar zorgt ervoor dat de vereiste koppelkrachten veilig worden overgedragen.

De afnemer afsluitmoer wordt stevig vastgezet in de motoras dankzij de geïntegreerde geleiding en maakt gebruik van een trek-drukmechanisme om stevig verbonden te zijn met de borgmoer. De tanden van dit gereedschap zijn ontworpen in een versterkte vorm, waardoor ze dikker zijn dan gebruikelijk. Hierdoor kan de afnemer afsluitmoer een hoog koppel leveren, gegarandeerd zonder wegglijden, tijdens het los- of vastdraaien van de borgmoer.

Dit gereedschap kan worden gebruikt in combinatie met de snap.in gereedschapshouder (art. 7202750) of een ringsteeksleutel 32 mm. Het is belangrijk om bij het vastdraaien van de borgmoer het door de fabrikant aanbevolen aanhaalmoment te volgen. Om het moment te controleren, kunt u gebruik maken van een 3/8" momentsleutel (art. 720115).

Houd er rekening mee dat de borgmoerverwijderaar niet kan worden gebruikt met elektrisch gereedschap. Het is van essentieel belang om dit gereedschap met de hand te bedienen.

Met de Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.65-W Brose MTB bent u verzekerd van een betrouwbaar en duurzaam gereedschap dat u helpt bij het veilig en efficiënt monteren en demonteren van de borgmoeren van Brose E-bike motoren.

Productdetails

Merk
CYCLUS
Kleur
Zwart
Artikelnummer
285609
Fabrikantcode
77202765
EAN
8590831434577
Product toegevoegd aan verlanglijst