Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.66-W Continental 48 Volt
  • -15%
Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.66-W Continental 48 Volt

Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.66-W Continental 48 Volt

Tijdelijk uitverkocht
101,96 € 119,95 -15%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

De Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.66-W is een essentieel gereedschap voor het monteren en demonteren van de borgmoeren van de Continental 48V Revolution E-bike motor. Dit gereedschap maakt het mogelijk om veilig en nauwkeurig de vereiste koppelkrachten over te dragen.

Het unieke ontwerp van de afnemer is voorzien van een geïntegreerde geleiding die stevig in de motoras wordt vastgezet. Hierdoor wordt het gereedschap op een betrouwbare manier verbonden met de borgmoer door middel van een trek-drukmechanisme. De tanden van de afnemer zijn speciaal ontworpen in een versterkte vorm, dikker dan gebruikelijk, waardoor het gereedschap een hoog koppel kan leveren zonder weg te glijden.

Voor het gebruik van de Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.66-W heeft u de snap.in gereedschapshouder (art. 7202750) of een ringsteeksleutel van 32 mm nodig. Bij het vastdraaien van de borgmoer is het belangrijk om het door de fabrikant aanbevolen aanhaalmoment te volgen. Om het moment te controleren, kunt u de 3/8" momentsleutel (art. 720115) gebruiken.

Houd er rekening mee dat de borgmoerverwijderaar niet kan worden gebruikt met elektrisch gereedschap. Het is belangrijk om dit gereedschap handmatig te bedienen om schade aan de motor of het gereedschap zelf te voorkomen.

Met de Cyclus Snap.In afnemer afsluitmoer SN.66-W kunt u met vertrouwen de borgmoeren van de Continental 48V Revolution E-bike motor monteren en demonteren. Het robuuste ontwerp en de betrouwbare werking zorgen ervoor dat u het gereedschap veilig en efficiënt kunt gebruiken.

Productdetails

Merk
CYCLUS
Kleur
Zwart
Artikelnummer
285610
Fabrikantcode
77202766
EAN
8590831434553
Product toegevoegd aan verlanglijst