Cyclus Snap-in afnemer afsluitmoer SN.67-W Continental 48 Volt
  • -15%
Cyclus Snap-in afnemer afsluitmoer SN.67-W Continental 48 Volt

Cyclus Snap-in afnemer afsluitmoer SN.67-W Continental 48 Volt

Tijdelijk uitverkocht
101,96 € 119,95 -15%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

Cyclus Snap-in afnemer afsluitmoer SN.67-W Continental 48 Volt

Maak het monteren en demonteren van de Continental 48V Prime E-bike motorborgmoeren moeiteloos met de Cyclus Snap-in afnemer afsluitmoer SN.67-W. Dit handige gereedschap is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de vereiste koppelkrachten veilig worden overgedragen.

Met de geïntegreerde geleiding kan de afnemer stevig worden vastgezet op de motoras, waardoor een betrouwbare verbinding met de borgmoer tot stand komt. Het trek-drukmechanisme zorgt voor een stevige grip tijdens het los- of vastdraaien van de moer, zonder enig risico op wegglijden.

Wat deze afnemer echt onderscheidt, zijn de versterkte tanden. Deze zijn dikker dan gebruikelijk, waardoor het gereedschap een hoog koppel kan leveren. U kunt erop vertrouwen dat de borgmoer probleemloos kan worden losgedraaid of vastgezet, zonder enige vorm van slippen.

De Cyclus Snap-in afnemer afsluitmoer SN.67-W kan worden gebruikt in combinatie met de snap.in gereedschapshouder (art. 7202750) of de ringsteeksleutel 32 mm. Houd bij het vastdraaien van de moer rekening met het door de fabrikant aanbevolen aanhaalmoment.

Voor extra gemoedsrust kunt u de 3/8" momentsleutel (art. 720115) gebruiken om het aanhaalmoment te controleren. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat de moer met de juiste kracht wordt vastgezet.

Houd er rekening mee dat de borgmoerverwijderaar niet kan worden gebruikt met elektrisch gereedschap. Zorg ervoor dat u het gereedschap op de juiste manier hanteert om optimale prestaties en veiligheid te garanderen.

Maak het monteren en demonteren van de Continental 48V Prime E-bike motorborgmoeren een probleemloze taak met de Cyclus Snap-in afnemer afsluitmoer SN.67-W.

Productdetails

Merk
CYCLUS
Kleur
Zwart
Artikelnummer
285611
Fabrikantcode
77202767
EAN
8590831434584
Product toegevoegd aan verlanglijst