Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.08-I standaard lager 36mm
  • -25%
Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.08-I standaard lager 36mm

Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.08-I standaard lager 36mm

Tijdelijk uitverkocht
52,46 € 69,95 -25%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

Productnaam: Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.08-I standaard lager 36mm

Maak kennis met de Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.08-I standaard lager 36mm. Dit trapasgereedschap van CYCLUS TOOLS is speciaal ontworpen voor het verwijderen en monteren van conventionele 36 mm trapassen aan de rechterzijde. Om dit gereedschap optimaal te kunnen gebruiken, heb je de houder art.nr.:7202750 nodig.

Dankzij de combinatie van de houder, trekker en bijpassende geleider kun je de trapas vakkundig verwijderen en monteren zonder dat deze wegglijdt of kantelt. Hierdoor wordt het hele proces moeiteloos en efficiënt. Bovendien kun je deze afnemer ook gebruiken met andere tools uit de snap.in-familie, waardoor je nog meer veelzijdigheid hebt in je gereedschapsset.

Het gebruik van de Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.08-I standaard lager 36mm biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het ervoor dat je de trapas kunt verwijderen en monteren zonder gedoe of problemen. De combinatie van de houder, trekker en geleider zorgt voor een stevige grip en voorkomt dat de trapas wegglijdt tijdens het proces.

Bovendien is deze afnemer veilig in gebruik en voorkomt het schade aan je fiets. Door de nauwkeurige en betrouwbare constructie kun je erop vertrouwen dat je de trapas op de juiste manier monteert en demonteert, zonder dat er schade ontstaat aan andere onderdelen van je fiets.

Let wel op het door de fabrikant opgegeven aanhaalmoment voor elke trapasmontage. Dit zorgt ervoor dat je de trapas met de juiste kracht aandraait, waardoor de duurzaamheid en prestaties van je fiets worden gegarandeerd.

Kortom, de Cyclus Snap-in afnemer trapas SN.08-I standaard lager 36mm is een essentieel gereedschap voor iedereen die graag zelf zijn trapas wil monteren en demonteren.

Productdetails

Merk
CYCLUS
Kleur
Zilver
Artikelnummer
285592
Fabrikantcode
77202708
EAN
8590831434263
Product toegevoegd aan verlanglijst