Cyclus Snapin afnemer afsluitmoer SN.64-W Yamaha compatible
  • -17%
Cyclus Snapin afnemer afsluitmoer SN.64-W Yamaha compatible

Cyclus Snapin afnemer afsluitmoer SN.64-W Yamaha compatible

Tijdelijk uitverkocht
116,16 € 139,95 -17%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

Productnaam: Cyclus Snapin afnemer afsluitmoer SN.64-W Yamaha compatible

Maak kennis met de CYCLUS Snap.in afnemer afsluitmoer SN.64-W, een praktisch gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het monteren en demonteren van Yamaha E-bike motorborgmoeren. Dankzij de geïntegreerde geleiding en het slimme trek-drukmechanisme kunt u met dit gereedschap veilig en efficiënt de vereiste koppelkrachten overbrengen.

Dit gereedschap is gemaakt met extra dikke, versterkte tanden die een hoog koppel kunnen leveren zonder te slippen. Hierdoor kunt u moeiteloos de borgmoer los- of vastdraaien met de zekerheid dat het gereedschap stevig op zijn plaats blijft zitten.

Om dit gereedschap te gebruiken, kunt u het combineren met de CYCLUS Snap.in gereedschapshouder (art. 7202750) of een ringsteeksleutel van 32 mm. Zorg er bij het vastdraaien voor dat u het door de fabrikant aanbevolen aanhaalmoment volgt. Gebruik een 3/8" momentsleutel (art. 720115) om het moment te controleren en nauwkeurig af te stellen.

Houd er rekening mee dat de borgmoerverwijderaar niet kan worden gebruikt met elektrisch gereedschap. Dit gereedschap is ontworpen voor handmatig gebruik en biedt de beste resultaten wanneer het op de juiste manier wordt toegepast.

Met de CYCLUS Snap.in afnemer afsluitmoer SN.64-W kunt u snel en gemakkelijk Yamaha E-bike motorborgmoeren monteren en demonteren. Dit gereedschap is een essentieel hulpmiddel voor zowel professionele fietsenmakers als fervente fietsliefhebbers die graag zelf aan hun fiets sleutelen.

Investeer in de kwaliteit en betrouwbaarheid van CYCLUS Tools en maak uw werk efficiënter en nauwkeuriger.

Productdetails

Merk
CYCLUS
Kleur
Zwart
Artikelnummer
285608
Fabrikantcode
77202764
EAN
8590831434546
Product toegevoegd aan verlanglijst