N-EXT brandblusser voor lithium batterij branden (3 liter)
  N-EXT brandblusser voor lithium batterij branden (3 liter)

  N-EXT brandblusser voor lithium batterij branden (3 liter)

  Tijdelijk uitverkocht
  269,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

  Omschrijving

  N-EXT brandblusser voor lithium batterij branden (3 liter)

  De N-EXT brandblusser voor lithium batterij branden is een effectieve en veelzijdige oplossing voor het blussen van branden veroorzaakt door lithium batterijen. Deze brandblusser is ook geschikt voor het blussen van reguliere brandhaarden. Met een inhoud van 3 liter is deze brandblusser handzaam en gemakkelijk te gebruiken.

  De N-EXT brandblusser wordt geleverd met een ophangbeugel voor eenvoudige opslag en toegankelijkheid. De instructies voor gebruik zijn duidelijk aangegeven op het etiket, waardoor het gebruik van de brandblusser eenvoudig en veilig is.

  Wat deze brandblusser uniek maakt, is de werking ervan. Het N-EXT blusmiddelmengsel verlaagt de oppervlaktespanning van het bluswater, waardoor het diep doordringt in het brandende materiaal en de aanwezige open ruimtes. Daarnaast kan het blusmiddelmengsel bij temperaturen vanaf ongeveer 70°C aanzienlijk meer waterdamp afgeven dan zuiver bluswater, waardoor de hitte van de brandende stoffen snel en krachtig wordt afgevoerd en het vuur effectief wordt gekoeld. Dit vermindert het risico op letsel tijdens het blussen en voorkomt herontbranding.

  N-EXT heeft ook de unieke eigenschap om een grote verscheidenheid aan stoffen in te kapselen in micellen, wat resulteert in een beter zicht bij brandbestrijding en een verminderd gevaar voor het inademen van schadelijke rook. Bovendien onderdrukt N-EXT vrije radicalen, rookgassen en rookdeeltjes, wat resulteert in minder impact op het milieu.

  De N-EXT brandblusser is niet alleen effectief voor het blussen van lithium batterij branden, maar kan ook worden gebruikt voor branden in brandklasse A, B en secties van de brandklassen C, D en F. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan uw brandbestrijdingsmiddelen.

  De voordelen van de N-EXT brandblusser voor lithium batterij branden zijn onder andere:

  1. Een effectief middel dat speciaal is ontwikkeld voor het blussen van lithium batterijen, maar ook geschikt is voor reguliere brandhaarden. Dit maakt het een waardevolle vervanging voor bestaande brandblussers.
  2. Een milieuvriendelijke oplossing waarbij nevenschade tot een minimum wordt beperkt.
  3. Goedgekeurd door de NAVO en voldoet aan de technische normering van de arbeidsinspectie (ASR) uitgave A2.2. Daarnaast heeft het een Rijkstypekenmerk.
  4. Een snelle blussing waardoor de kans op nevenschade tot een minimum wordt beperkt.

  Wij adviseren onze klanten om zowel een 3 liter als een 9 liter N-EXT brandblusser aan te schaffen. Een brand kan immers onverwachts ontstaan en het is belangrijk om voorbereid te zijn. Een 3 liter brandblusser is handzamer dan een 9 liter brandblusser, maar de keuze hangt ook af van het aantal accu's dat u opslaat.

  Technische gegevens:

  • Certificaten: EN3, CE
  • Gewicht gevuld: 6,1 kg
  • Afmetingen (HxB): 410x230
  • Rating: 8A (2 LE)
  • Drijfgas: 35 gram koolstofdioxide
  • Temperatuurbereik: +5°C tot +60°C
  • Sproeitijd: 12 seconden
  • Brandklasse: A

  Kortom, de N-EXT brandblusser voor lithium batterij branden (3 liter) is een betrouwbare en effectieve oplossing voor het blussen van branden veroorzaakt door lithium batterijen.

  Productdetails

  Merk
  NEXT
  Artikelnummer
  D999616
  Fabrikantcode
  FL00003
  EAN
  8718404516899
  Product toegevoegd aan verlanglijst