Lagervet Cyclon Bearing grease 500ml
  • -6%
Lagervet Cyclon Bearing grease 500ml

Lagervet Cyclon Bearing grease 500ml

Tijdelijk uitverkocht
14,99 € 15,95 -6%
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie*
  • Eerlijk advies uit echte fietsenwinkels
  • Whatsapp klantenservice app ons!

Omschrijving

Optimaliseer de prestaties van uw stadsfiets met de Lagervet Cyclon Bearing Grease 500ml. Dit hoogwaardige natriumhoudende smeermiddel is speciaal ontwikkeld voor trapaslagers, balhoofdlagers, wiellagers en naven. Met een inhoud van 500ml biedt deze verpakking voldoende vet voor langdurig gebruik en zorgt het voor een soepele werking van alle onderdelen.

De unieke samenstelling van Cyclon Bearing Grease vermindert rolweerstand en minimaliseert wrijving, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van slijtage. Dit resulteert in een verbeterde efficiëntie en een comfortabele, betrouwbare rijervaring, ideaal voor stadsfietsen en e-bikes. Dankzij de uitstekende hechting blijft het vet goed op zijn plaats, zelfs onder zware omstandigheden.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Natriumhoudend lagervet voor optimale smeerprestaties
  • Speciaal geschikt voor lagers van stadsfietsen en e-bikes
  • Veilig te gebruiken bij carbon fietsen

Gebruiksaanwijzing voor Cyclon Bearing Grease:

Stap 1: Verwijder alle afdichtingsonderdelen die de lagers beschermen. Zorg ervoor dat industrielagers of losse kogels goed zichtbaar zijn. Een handige tip is om alle onderdelen in de volgorde van demontage te leggen, zodat alles gemakkelijk terug te plaatsen is.

Stap 2: Haal de industrielager of kogels uit de fiets of wielen en maak deze grondig schoon met Cyclon Bionet Chain Cleaner. Zorg ervoor dat ook de omgeving van het lager schoon is, om een optimale werking te garanderen.

Stap 3: Smeer de lagers of kogels in met Cyclon Bearing Grease. Plaats de lagers of kogels vervolgens terug in de fiets of wielen. De uitstekende hechting van het vet zorgt ervoor dat het goed blijft zitten en effectief zijn werk doet.

Stap 4: Plaats alle afdichtingsonderdelen weer terug in de juiste volgorde. Dit zorgt voor een goede bescherming van de lagers en een langdurige soepele werking.

Met Cyclon Bearing Grease bent u verzekerd van een product dat zowel de prestaties als de levensduur van uw fiets verbetert. Ideaal voor iedereen die waarde hecht aan comfort en betrouwbaarheid tijdens het fietsen in de stad.

Productdetails

Merk
CYCLON
Inhoud
500 ml
Artikelnummer
58051032
Fabrikantcode
20613
EAN
8713504014078
Product toegevoegd aan verlanglijst